Sinthuis Boutersem

Brief van de Sint voor Boutersem

Goed nieuws! Ook dit jaar komen de Sint en zijn Pieten naar Boutersem. Dat heeft hij ons persoonlijk laten weten met volgende brief. Kijk vooral naar hoe sierlijk hij kan schrijven!

Beste inwoners van Boutersem en omstreken,

Hier in Spanje zijn we al bezig met alle voorbereidingen voor onze aankomst. Dit jaar heb ik en Hoofdpiet eens nagedacht en we hebben besloten meteen na onze aankomst in Antwerpen door te reizen naar Boutersem zodat we al een dag eerder kunnen overnachten in het Sinthuis daar. Ieder jaar dat we al in Boutersem waren, voelden we ons daar zeer welkom. We komen dus al aan op zaterdag 14 november om 17u30. Vanaf Hoofdpiet en Planningspiet alles geregeld hebben, kunnen we nog meer info geven.

Ook voor alle andere bezoeken zijn we al alles aan het inplannen. Er liggen al heel veel bezoeken voor scholen vast aan het Sinthuis en ook al een aantal huisbezoeken. Moesten jullie ook graag hebben dat ik en één van mijn Pieten bij jullie thuis op bezoek komen, dan kan dat zeker. Bel even met Boekingspiet op nr. 0479 27 67 66 of stuur hem een mailtje op boekjebezoekje@sinthuisboutersem.be. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel!

Tot snel.

Hartelijke groeten,

de Sint

(27/09/2020)