Sinthuis Boutersem

Welke vragen heb jij voor de Sint?

Beste volgers van het Pietennieuws,

We hebben na lang onderhandelen met Planningspiet en met Hoofdpiet toch een interview met de Sint kunnen regelen. De goed-heilige man vindt het heel spijtig dat door Corona Hij veel minder kinderen heeft kunnen ontmoeten, ondanks Hij het heel fijn vond dat het bij de intrede zo veilig was. Er werd afstand gehouden, iedereen hield zijn mondmasker aan en buiten de Burgemeester, Hoofdpiet en onze cameraman Firmin Kodak was er niemand aanwezig.

Maar de Sint heeft dus toestemming gegeven voor een interview met hem. Speciaal voor deze gelegenheid sturen we Polle Pers en Firmin Kodak naar een heimelijke locatie waar hij de Sint zal interviewen voor Sinthuis TV. Jullie kunnen ons helpen! Heb jij toevallig vragen die je altijd al aan de Sint hebt willen stellen, maar dat nu niet lukt door Corona? Of ben je altijd al te verlegen geweest om je vragen te stellen en heb je liever dat iemand anders ze stelt? Het kan eindelijk!

Laat ons weten wat jij wilt wat wij aan de Sint vragen? Reageer via facebook, stuur ons een berichtje via messenger of stuur ons een mailtje naar info@sinthuisboutersem.be.

(14/11/2020)